Μηνάς Τζανής: «Δεν πάει άλλο»

Ο στόπερ του Ηρακλή Ψαχνών, Μηνάς Τζανής τα «έχωσε» για τις λανθασμένες κατά συρροήν διαιτητικές αποφάσεις που έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην ομάδα.

Σρο μεταξύ ο 30χρονος ποδοσφαιριστής άφησε αιχμές προς τους «πράσινους», Ντος Σάντος και Αθανασίου, χαρακτηρίζοντας ως κύριους υπεύθυνους της αναστάτωσης που επικράτησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Στην Καλλιθέα γίνεται πέναλτι πάνω στον Κρητικό, καθαρό, ο διαιτητής δε δίνει τίποτα και βγάζει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στον αγώνα με το Φωκικό, ενώ υπάρχει κανονισμός στον ΚΑΠ που αναφέρει ότι αν δεν καθαρίσει η ατμόσφαιρα, να μη ξεκινήσει το ματς, αυτό ξεκινάει. Γίνεται το φάουλ, του λέμε «Δεν βλέπουμε άνθρωπε του Θεού», μας λέει «Βλέπω εγώ». Γίνεται το φάουλ τρώμε το γκολ. Ήμασταν κακοί στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, δεν το κρύβω, αλλά αν τα βάλεις όλα μαζεμένα κάτι συμβαίνει

Στο ματς με τον Αχαρναϊκό, η ομάδα ήταν καλή έκανε τις ευκαιρίες και είναι τρεις φάσεις που πιστεύουμε ότι έχουμε αδικηθεί. Το πέναλτι του Οχάντζα, η δεύτερη κίτρινη του Λιαπάκη και η φάση του 85′ στο χέρι του Λιαπάκη μέσα στην περιοχή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Έχουμε μια διοίκηση που δεν μας λείπει τίποτα στις εποχές μας. Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν, να μην κάνουμε άδικα τον αγώνα μας. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

Τέλος πέταξε τα βελάκια του προς τους Ντος Σάντος και Αθανασίου, δηλώνοντας ότι εκείνοι εξαγρίωσαν τα πνεύματα: «Σε όλο τον αγώνα ο Ντος Σάντος και ο Αθανασίου μας βρίζουν, φωνάζοντας τους συμπαίκτες μου παλαίμαχους. Όλη η φασαρία ξεκίνησε γιατί ο Αθανασίου έβριζε και φάγανε οι άνθρωποι ξύλο».

Exit mobile version