Πάρτι… πρόκρισης για τη Σπάρτη, 0-4 τον Παναιγιάλειο

Με το καλημέρα η ΑΕ Σπάρτη, στον πρώτο της επίσημο αγώνα σε επαγγελματικό επίπεδο, έκανε πάρτι πρόκρισης μέσα στο Αγρίνιο και συνέτριψε τον τυπικά γηπεδούχο Παναιγιάλειο με 4-0, εξασφαλίζοντας ήδη την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση του κυπέλλου.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της Σπάρτης, Αναστασάκος και Μπουντόπουλος, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ.
Στο 24′ ο Αναστασάκος άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση κόρνερ, κοντρόλ και κοντινό σουτ, ενώ στο 74′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έκανε το 0-2, κλειδώνοντας την πρόκριση, που τελικά έλαβε διαστάσεις θριάμβου με τον Μπουντόπουλο να παίρνει τη σκυτάλη από τον αρχηγό και σκοράροντας στο 84 και το 87 (με πέναλτι που κέρδισε ο Αναστασόπουλος σε ανατροπή από τον Μπούζα) να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: (ΒΟΚΟΛΟΣ): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Πατινιώτης, Βλάχος, Κοντοές, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας (46′ Κατίδης), Κρητικός (63′ Ξόμπλιος).

ΣΠΑΡΤΗ (ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Μελίσσας, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (74′ Αναστασόπουλος), Βελλίνης (71′ Ηλιόπουλος).

Exit mobile version