ΑΕ Σπάρτη: Το όραμα του Δ. Γιαννακόπουλου και η ετοιμότητα της ομάδας για τη Football League

Η ΑΕ Σπάρτη εξέδωσε ανακοίνωση για την αναβολή της Football League ενώ ευελπιστεί στην άμεση επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν. Στην τετραμελή επιτροπή που συστάθηκε από την διοργανώτρια αρχή ο Ηλίας Κατσογιάννης.

Η διοργανώτρια αρχή της Football League αποφάσισε στο ΔΣ που πραγματοποίησε την Τρίτη (20/9), την επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος, μέχρι να συναφθεί σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η εξέλιξη ήταν για πολλούς αναπόφευκτη και μοιραία φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό των ομάδων, που προσπαθούν κάτω υπό εξαιρετικά δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες, να λειτουργήσουν με οργάνωση και επαγγελματισμό. Η ΑΕ Σπάρτη μετά την άνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε τον προγραμματισμό της και έβαλε προτεραιότητες σε όλα τα προαπαιτούμενα, ενώ είχε ξεκινήσει επαφές με κάθε αρμόδια υπηρεσία ή φορέα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, με τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Football league.

Αναλογιζόμενη μάλιστα και τις δυσκολίες που υπήρχαν από την διοργανώτρια αρχή στην εξεύρεση οικονομικών πόρων, με την απουσία κεντρικής χορηγίας και ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ενεργειών όπως σύσταση της ΠΑΕ, μεταγραφικές κινήσεις με έμπειρους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, οργάνωση και στελέχωση της Κ19, ανάπτυξη των ακαδημιών κ.α. Η ΑΕ Σπάρτη έχει κατορθώσει να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα ενώ εξακολουθεί να κινείται με σύνεση και σωστό σχεδιασμό, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το όραμα άλλωστε του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι δεδομένο και για να το πετύχει συνεχίζει τα προσεκτικά και στιβαρά βήματα.

Η ΠΑΕ ευχήθηκε την άμεση επίλυση όλων των ζητημάτων που προέκυψαν και οδήγησαν στην επ΄ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος ενώ επεσήμανε πως θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της για το κοινό καλό. Ήδη εξελέγη στο ΔΣ της Football League τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη, μεταξύ άλλων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AE Σπάρτη Ηλία Κατσογιάννη η οποία υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η διοργανώτρια αρχή της Football League αποφάσισε στο ΔΣ που πραγματοποίησε την Τρίτη (20/9), την επ’ αόριστον αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος, μέχρι να συναφθεί η σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, μετά την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, έβαλε προτεραιότητες σε όλα τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να είναι έτοιμη, οργανωτικά και αγωνιστικά, με τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλογιζόμενη μάλιστα τις δυσκολίες που υπήρχαν από την διοργανώτρια αρχή στην εξεύρεση οικονομικών πόρων, με την απουσία κεντρικής χορηγίας αλλά και ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η διοίκηση της ΠΑΕ κάλυψε εξ΄ ολοκλήρου όλα τα έξοδα προκειμένου να ολοκληρώσει με επιτυχία μια σειρά ενεργειών, προκειμένου η ομάδα να λειτουργήσει με οργάνωση και επαγγελματισμό, συνεχίζοντας τα προσεκτικά και στιβαρά βήματα, ώστε το όραμα του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου να γίνει πραγματικότητα.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ έχει κατορθώσει να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα και κινείται με σύνεση και σχεδιασμό, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον της και ευελπιστεί στην άμεση επίλυση των ζητημάτων που προέκυψαν και οδήγησαν στην επ΄ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος. Παράλληλα θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις της για το κοινό καλό. Ήδη εξελέγη στο ΔΣ της Football League τετραμελής επιτροπή αποτελούμενη, μεταξύ άλλων, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της AE Σπάρτη ΠΑΕ κ. Ηλία Κατσογιάννη, η οποία υπό τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Στέλιο Σφακιανάκη θα ζητήσει να έχει συναντήσεις τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή όσο και με τους αρμόδιους φορείς του ποδοσφαίρου καθώς και με ενδιαφερόμενους χορηγούς για το Πρωτάθλημα».

Exit mobile version