Απίστευτο deal με Μήτρογλου για Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζει τις… βαλίτσες του για το Λονδίνο για λογαριασμό της Φούλαμ και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το καλύτερο deal στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προ εβδομάδων προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του «πιστολέρο» με καλύτερους οικονομικούς όρους για τον ποδοσφαιριστή, αλλά το κυριότερο, «εξαφανίζοντας» τη ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στην προηγούμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών, μετά το εξαιρετικό… μισό του Έλληνα παίκτη, τόσο στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όσο και με την Εθνική, κυρίως στα μπαράζ με την Ρουμανία, αντιλήφθηκαν πως ομάδες από την «Γηραιά Ήπειρο», αργά ή γρήγορα θα τους «χτυπήσουν» την πόρτα για την απόκτησή του και σε εκείνη την περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν όσα χρήματα θέλουν και όχι απλά να περιμένουν την κάλυψη της ρήτρας.

Έτσι και έγινε. Ο «πιστολέρο» αποτελεί το πιο hot όνομα Έλληνα ποδοσφαιριστή, η Φούλαμ «καίγεται» να τον αποκτήσει, καθώς βρίσκεται στο… χείλος του υποβιβασμού και από την στιγμή που το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε επίσημη πρόταση, ήταν η… σειρά της διοίκησης του Ολυμπιακού να κάνει το δικό της… παιχνίδι.

Η πρώτη πρόταση των 11 εκατομμυρίων ευρώ απορρίφθηκε, όχι κυρίως καθώς δεν ήταν συμφέρουσα, αλλά για να διαπιστωθεί κατά πόσο οι Άγγλοι ήταν ικανοί και μέχρι σε ποιο σημείο, να ικανοποιήσουν οικονομικά τους Πειραιώτες. Η… απάντηση δόθηκε λίγες ώρες αργότερα, όπου η Φούλαμ επέστρεψε με νέα πρόταση, κοντά στα 14,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αρκετά τα λεφτά για Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ και το συμβόλαιο που προσφέρεται στον παίκτη είναι ηγεμονικό, λαμβάνοντας 10 εκατομμύρια ευρώ για 3,5 έτη. Όπως φαίνεται, η… τρέλα της Φούλαμ είναι μεγάλη, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε για μία ακόμα φορά ο Ολυμπιακός, ο οποίος ζήτησε ένα ποσό πάνω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δώσει το τελικό «ok».

Από την στιγμή που οι Άγγλοι είχαν φτάσει τα 14,5 εκατομμύρια, ένα ακόμα δεν είναι άξιο… σκέψης και το πρωί της Τετάρτης (29/1) αναμένεται να κατατεθεί η τελική πρόταση, με τα χρήματα που ζητούν οι Πειραιώτες, προκειμένου όλοι να είναι… ικανοποιημένοι και ο Κώστας Μήτρογλου να συνεχίσει στο «Νησί».

Exit mobile version