Δημήτρης Καραγιάννης: «Ενωμένοι σαν γροθιά»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε για τις κατά συρροήν αναβολές που παίρνει το θέμα ανόδου στη Σούπερ Λιγκ. Επίσης επισήμανε ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για άνοδο τριών ομάδων, σώσιμη η Football League θα καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» δήλωσε ότι «υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία» μεταξύ των ομάδων της Football League και ενωμένοι θα παλέψουν για την αξιοπιστία της κατηγορίας. Εν τω μεταξύ σχολίασε το σχεδιασμό αλά και την πορεία της βολιώτης ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM 89,4»: «Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες, έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και φυσικά ο στόχος είναι η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ.

Υπάρχει μια ξεκάθαρη αδικία που ξεκίνησε από ένα λάθος της ΕΠΟ, η οποία έκανε δεκτή την προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ ενώ η προκήρυξη της Football League είχε κατατεθεί πιο πριν, με αποτέλεσμα να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.

Είναι εκατό τοις εκατό σίγουρο ότι αν το διαιτητικό δικαστήριο συνέλθει, θα βγάλει απόφαση τριών ομάδων. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το διαιτητικό δικαστήριο θα βγάλει τη σωστή και δίκαια απόφαση. Για αυτό και η Σούπερ Λιγκ προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους ώστε να αποφύγει αυτό. Για αυτό και ο κ. Μώραλης έχει δηλώσει ότι αν δεν βγάλει απόφαση το διαιτητικό, θα εγγράψουμε δυο ομάδες του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ. Το ευτύχημα είναι ότι υπάρχει ομοψυχία και ομοφωνία στις ομάδες της Football League, είμαστε ενωμένοι σα γροθιά.

Αυτή η πονηριά που προσπάθησε να κάνει η Σούπερ Λιγκ, μας οδήγησε σε τέτοιες κινήσεις που δε ξέρουμε που θα καταλήξει όλο αυτό στο τέλος. Αν δεν προχωρήσει το θέμα, είμαστε διατεθειμένοι να προχωρήσουμε και σε πολιτικά δικαστήρια. Είμαστε στη Football League και θα κοιτάξουμε να προασπίσουμε τα συμφέροντα της κατηγορίας.

Για την ομάδα και τα αγωνιστικά ανέφερε: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προχωράει η ομάδα όπως προχωράει τώρα. Μεταγραφές όχι πολλές, κάναμε και κάποιες αποδεσμεύσεις, θέλουμε να είναι νοικοκυρεμένα τα πράγματα στην ομάδα. Η ομάδα δεν μπαίνει μέσα αλλά μπαίνουμε εμείς μέσα που χρηματοδοτούμε».

Exit mobile version