Βάζει τα πράγματα στη θέση τους ο Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης φρόντισε με επιστολή που έστειλε να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν ψυχραμένες τις σχέσεις του, με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ξεκαθάρισε ότι η αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή.

Αναλυτικά η σχετική επιστολή: «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για τις σχέσεις μου με τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και ειδικά τον γενικό αρχηγό, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, έχω να δηλώσω τα εξής: Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό τμήμα και κανένα άτομο δεν υπονόμευσε το έργο μου.
Αποφάσισα να παραιτηθώ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κακή απόδοση της ομάδας και τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, προκειμένου να βοηθήσω τους παίκτες του ΠΑΣ να τα ξεπεράσουν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Την απόφαση αυτή την πήρα σεβόμενος το καλό της ομάδας και τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.
Οι σχέσεις μου με την ομάδα παραμένουν άριστες κι ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει κάποια στιγμή να επιστρέψω, αναλαμβάνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή και να τον χτίσω με τη δική μου ποδοσφαιρική φιλοσοφία, προκειμένου και εκπροσωπήσει επάξια την ιστορία και τον κόσμο του».

Exit mobile version