Ο Απόλλων τη νίκη στη Σπάρτη (0-2), βράζουν οι Λάκωνες με τους διαιτητές

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Σπάρτη με 2-0, με τους Λάκωνες να έχουν πάρα πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Μαρκαντωνάτου, ο οποίος έκλεισε τα μάτια σε 3 πέναλτι που ζήτησαν οι Λάκωνες σε χέρι αμυντικών των φιλοξενούμενων.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα και σκόρερ και των δύο τερμάτων για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Αλμπάνης, ο οποίος άνοιξε το σκορ με αριστερό πλασέ στο 25ο λεπτό, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 43′, με τη Σπάρτη να διαμαρτύρεται εντονότατα, ζητώντας φάουλ που δεν καταλογίστηκε υπέρ της στο ξεκίνημα της φάσης.

Η Σπάρτη ζήτησε πέναλτι στο 31ο λεπτό σε χέρι αμυνόμενου του Απόλλωνα με τον Μαρκαντωνάτο να δείχνει να συνεχιστεί το ματς, θεωρώντας ακούσιο, ενώ στο 42′ ανακόπηκε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ ο Αναστασάκος, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν και νέο πέναλτι στο 60′ όμως και πάλι ο διαιτητής θεώρησε ακούσιο το χέρι παίκτη του Απόλλωνα, προκαλώντας σφοδρότατες διαμαρτυρίες από την πλευρά των οπαδών της Σπάρτης. Το αποκορύφωμα των διαμαρτυριών ήρθε στο 68, ξανά με τους σπαρτιάτες να ζητάνε πέναλτι σε χέρι παίκτη του Απόλλωνα. Ξανά… παίζεται έδειξε ο διαιτητής.

Οι Λάκωνες δημιούργησαν πάντως ευκαιρίες και θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο ματς αν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Δείτε στο Report 24 την αναλυτική περιγραφή όλων των φάσεων του αγώνα Σπάρτη – Απόλλων Σμύρνης (0-2)

Exit mobile version