Μαγκαφίνης: «Να αλλάξει η ψυχολογία»

Με τα την εκτός έδρας βαριά ήττα (3-0) από το Φωστήρα, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης επισήμανε την ανάγκη για βαθμούς, προκειμένου να αλλάξει η ψυχολογία.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Αττικής σχολιάσε ότι τα παιχνίδια που ακολουθούν με Επισκοπή και Αχαρναϊκό, θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη σωτηρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:«Είμαι δέκα μέρες στην ομάδα και το πρώτο που πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε είναι η ψυχολογία. Για να αλλάξει πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και να περάσουμε πάνω από τη ζώνη. Στον Ταύρο ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που προέρχονταν από καλά αποτελέσματα. Δεχτήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα από μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να πάρουμε το ρυθμό και να τον κρατήσουμε, παρ’ ότι είχαμε κόντρα τον άνεμο. Δεν φτάσαμε πολλές φορές, αλλά σε μια δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να είχαμε απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ από ατομική ενέργεια και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δε ξέρω αν ήταν το γκολ που σημειώσαμε καθαρό, θα το δούμε το βράδυ στην τηλεόραση, αλλά αν ήταν θα μας έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα και χρειάζεται να δώσουμε μάχη, για να συνεχίσουμε όσοι πιστεύουμε σε αυτό. Η ομάδα έχει κακή ψυχολογία και χρειάζεται να πάρουμε βαθμούς για να αλλάξουν όλα».

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί η παραμονή δήλωσε: « Στα επόμενα δυο ματς θα ξέρουμε. Πρέπει να κερδίσουμε το ματς με την Επισκοπή στην έδρα μας και μετά υπάρχει το ματς με τον Αχαρναϊκό, ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά μας και την κυνηγάμε.

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις: « Πήραμε τον Δωματά από τον Εργοτέλη, που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σήμερα (σ.σ χθες 31/01). Υπάρχει και ο Ίβιτς που ήρθε από τη δεύτερη ομάδα της Σερβίας και ελπίζω να μπορέσει να μας βοηθήσει».

Exit mobile version