Ματάισεν: «Να κερδίζουμε κάθε ματς»

Ο τεχνικός του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν στάθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Ταύρο, ενώ σχολίασε το αήττητο των πέντε τελευταίων αγωνιστικών και το 0 παθητικο.

Επίσης μίλησε για τους στόχους της ομάδας, έχοντας στο βάθος το μυαλού του τα play off.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 3-0 επί του Αστέρα Μαγούλας:«Είμαι ευχαριστημένος από το 3-0, αλλά κυρίως με τον τρόπο που παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει τον τελευταίο καιρό. Δείχνουμε τη θέληση να κερδίζουμε σε κάθε ματς ώστε να πετυχαίνουμε το στόχο μας.

Πήραμε 13 βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς και μας έβγαλαν από το βάλτο που ήταν η ομάδα πριν από τις γιορτές. Στο επόμενο ματς είναι πιο δύσκολο με ομάδα από το πάνω ράφι και πιστεύουμε να αντεπεξέλθουμε και σε αυτές τις απαιτήσεις. Έχουμε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και είναι σημαντικό αυτό».

Τι άλλαξε όλο αυτό το διάστημα: «Είναι καθαρά θέμα χρόνου, χρειάζονταν να δουλέψουμε. Τα νεαρά παιδιά βελτίωσαν την ποιότητα τους, δουλέψαμε πάνω σε όσα είχαμε πει και μας βοήθησαν οι προσθήκες από τον Ολυμπιακό».

Αν η δυνατή άμυνα έπαιξε πρώτο ρόλο: «Είναι σημαντικό ότι δεν έχουμε δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η σταθερότητα της άμυνας είναι κάτι που αφορά όλους τους παίκτες και είναι ομαδική δουλειά που ξεκινάει από ψηλά».

Αν ο στόχος των play off είναι κοντά: «Ο δικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Αυτό θα έρθει παιχνίδι με το παιχνίδι και σίγουρα αυτό που θα θέλαμε είναι να κερδίσουμε τα οχτώ ματς που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Exit mobile version