Στον Οδυσσέα Κορδελιού ο Θαλασσινός

Συμφώνησε με τους κυανόλευκους ο 21χρονος δεξιός μπακ του Εθνικού Πυλαίας. Δηλώσεις Μιχάλη Μαυρίδη στο dokari.gr για το ντεμπούτο του με τον Όλυμπο Κέρκυρας.

Παίκτης του Οδυσσέα Κορδελιού έγινε ο 21χρονος δεξιός μπακ του Εθνικού Πυλαίας, Μιχάλης Θαλασσινός, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες μέρες και άφησε καλές εντυπώσεις. Για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Όλυμπο Κέρκυρας, ο Μιχάλης Μαυρίδης στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αντωνιάδη και Κωτσαρή.
Ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων με δηλώσεις στο dokari.gr ανέφερε: «Έχω λίγες προπονήσεις εδώ. Μετά το ματς θα έχω πιο σφαιρική εικόνα για τον Οδυσσέα. Διέκρινα μια ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, παιδιά με διάθεση, είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους. Όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Ποντάρω στην όρεξη των παικτών και τη δική μου. Γι’ αυτό ήρθα. Λείπει η εμπειρία, θα το αντισταθμίσουμε με δουλειά. Είμαι ευχαριστημένος από συμπεριφορά διοίκησης, δείχνει συνέπεια ο πρόεδρος, τα προβλήματα άλλωστε υπάρχουν παντού. Αντικειμενικός στόχος μας είναι η σωτηρία. Επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Όλυμπο Κέρκυρας και πορευόμαστε βήμα βήμα. Είναι παιχνίδι κλειδί, θέλουμε διακαώς το τρίποντο και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα του αντιπάλου εκτός έδρας».

Exit mobile version