Επισκοπή: Τρίποντο με φόντο τα πλέι οφ

Η Επισκοπή με κεκτημένη ταχύτητα από τον Φωκικό, πέτυχε άλλη μια ευρεία σε έκταση νίκη διαλύοντας την Γλυφάδα με 5-1, στο «Π.Ι Βαδινογιάννης», για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια νίκη που τη φέρνει στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου με 30 βαθμούς.

Το πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλισαν σε ήρεμους ρυθμούς, για να φτάσουμε στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης όπου η Γλυφάδα έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, όταν το σουτ του Ταμπάκη τράνταξε το δοκάρι του Κελαϊδή. Ωστόσο ότι δεν μπόρεσαν οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Δρακάκης με σουτ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα (45′).

Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους Κρητικούς, οι οποίοι σκόραραν για δεύτερη φορά στον αγώνα, με σουτ του Γκονζάλες (52′). Αφού πέρασε ένα κενό διάστημα 20 λεπτών, ο χορός των γκολ από πλευράς Επισκοπής συνεχίστηκε.

Στο 81′ ο Μαρτσάκης με σουτ πέτυχε το 3-0, σκορ που έσβησε οριστικά τις όποιες ελπίδες της αθηναϊκής ομάδας για κάτι καλύτερο. Έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Σουμπασάκη να χριστεί σκόρερ, κάνοντας το 4-0. Η χαριστική βολή ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Γκονζάλες διπλασίασε τα τέρματα του, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0. Ωστόσο η ομάδα των νοτίων προαστίων πέτυχε το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις, με τον Ταμπάκη να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (32′ Μαραθιανός), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Δελήμπασης, Μπρατσιάνι, Γιακουμάκης, Δρακάκης

Γλυφάδα (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Κόκκαλης, Μουστάκης, Αρκουμάνης (64′ Τσακίρης), Κατσαμακίδης, Μαρκάκης, Δωροβίνης, Ταμπάκης, Μπουλούμπασης (70′ Μπράχο), Νίκου, Ραχίμ

Exit mobile version