Νίκος Παπαδόπουλος: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την ήττα 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ωστόσο υποστήριξε ότι η ομάδα της Εύβοιας έκανε επιτηδευμένα καθυστερήσεις δίχως να παίζει μπάλα. Παρά την πικρία του απέφυγε να σχολιάσει τη διαιτησία, τονίζοντας ότι «θα παλέψουμε μέχρι τέλους για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα από όλα ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Εγώ διαφωνώ με τον αντίπαλο προπονητή, το αποτέλεσμα είναι άδικο, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια που προσπαθούσε να κάνει καθυστερήσεις. Προσπαθούσαμε να βρούμε ρυθμό αλλά δεν μπορούσαμε και ήρθε η ήττα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα μου και θα αναλάβω εγώ την ευθύνη της ήττας, οι παίκτες μου δεν φταίνε καθόλου και το δείχνει και το χειροκρότημα των φιλάθλων στο τέλος.
Δεν θέλω να μιλήσω για την διαιτησία, φαίνεται κάποιους τους πείραξε που η Παναχαϊκή είναι στην 4η θέση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο επιθετικός των κοκκινόμαυρων, Βαγγέλης Κοντογουλίδης λέγοντας τα εξής: «Υπάρχει θυμός και εκνευρισμός στην ομάδα και δεν θα πω πολλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι φάνηκε μέσα στο γήπεδο ότι υπήρχε διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Φαίνεται ότι κάποιους τους ενοχλεί που η Παναχαϊκή διεκδικεί την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Δεν πειράζει θα τα βάλουμε με όλους για να μπορέσουμε να μπούμε στα πλέι οφ».

Exit mobile version