Παναιγιάλειος: Πέρασε αλώβητος από το «Ελ Πάσο»

Με φόρα για το διπλό κατέβηκε ο Παναιγιάλειος στο «Ελ Πάσο» που επικράτησε 3-0 της Καλλιθέας, αγγίζοντας για τα καλά το όνειρο των πλέι οφ, όντας στην 4η θέση του ομίλου με 30 βαθμούς.

Η ομάδα του Αιγίου εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις, για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας το δύσκολο εμπόδιο της αθηναϊκής ομάδας. Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες, τις δυο από αυτές μάλιστα εκτός έδρας, συγκεντρώνοντας συνολικά 9 βαθμούς, δηλαδή το απόλυτο.

Οι βάσεις για τη νίκη μπήκαν από νωρίς, στο 24′ ύστερα από σέντρα του Ατματσίδη ο Μπούνας με προβολή άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης, τη σκυτάλη πήρε ο Ακπαρίδης ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 2-0 .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αποφασισμένοι, δεν ήταν διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα. Στο 61′ ο Χαϊκάλης ανέτρεψε τον Γκαλάν εντός μικρής περιοχής, κερδίζοντας έτσι την «εσχάτη των ποινών». Ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε ξανά στο κόλπο την ομάδα του. Στη συνέχεια παρά το 2-1, οι «κυανόλευκοι» δεν πίεσαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις να δεχτούν και τρίτο γκολ. Στο 93′ ο Μπούνας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της άμυνας της Καλλιθέας και με πλασέ κρέμασε τον Λυμπερόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

Kαλλιθέα (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Παγώνης, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (46′ Μιχαλόπουλος), Χαϊκάλης (57′ Μουαγιέ), Καραλής (82′ Ρόχας), Μπριλάκης, Αρναρέλης, Ρουσάκης, Γκαλάν

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμόγιαννος, Γκοτσούλιας, Νάστος, Ουρτάδο (80΄Σούλης), Κοιλιάρας, Μπούνας, Ατματζίδης (89′ Παπαδόπουλος), Κατσικοκέρης (71′ Σκαρτσίλας)

Exit mobile version