Λύγισε στα Χανιά η Σπάρτη, 1-0 ο Πλατανιάς, ανοικτή η πρόκριση…

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕ Σπάρτη στα Χανιά από τον τοπικό Πλατανιά για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου και όλα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση θα κριθούν στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το ματς διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και συνεχή βροχή που είχε ως αποτέλεσμα να παίξει καταλυτικό ρόλο στην έκβασή του, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο ξεκίνημα και να χάνουν καλή ευκαιρία για γκολ με τον Γιορέντε στο 25′ και την Σπάρτη να απαντά στο 43 με τον Μπουντόπουλο, απειλώντας ξεκάθαρα τους Χανιώτες, αλλά η μπάλα να περνά μόλις άουτ από την εστία του Κοκκαλά.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στον Πλατανιά ήρθε στο 51ο λεπτό με τον Γουνδουλάκη να χρίζεται σκόρερ και να δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα της Κρήτης να μπει και αυτή στη μάχη της πρόκρισης, η οποία θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Η Σπάρτη είχε την καλύτερη ευκαιρία στο ματς στο 66ο λεπτό, αλλά και την ατυχία με το μέρος της καθώς με κεφαλιά ο Γιορέντε είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκαλά, ο οποίος στο 77ο λεπτό με εντυπωσιακή επέμβαση είπε… όχι σε σουτ του Ηλιόπουλου. Τελευταία εξαιρετική στιγμή για την ομάδα της Λακωνίας στο 90′, αλλά ο Βελλίνης ήταν αυτός που από κοντά δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-1.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85′ Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69′ Στάθης), Τσουράκης (78′ Κάργας), Ντιλαβέρ

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58′ Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84′ Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61′ λ.τ. Βελλίνης), Αναστασάκος.

Exit mobile version