Ανατροπή σοκ και… σφαγή για την Σπάρτη στα Χανιά

Μέσα σε λίγα λεπτά η Σπάρτη βίωσε την απόλυτη σφαγή από τη διαιτησία και υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Κισσαμικό από το υπέρ της 0-1 με 2-1, τελειώνοντας το ματς με εννέα παίκτες.

.

Η ομάδα της Λακωνίας διαμαρτύρεται έντονα για το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Κισσαμικού και για τις δυο αποβολές που ακολούθησαν…

Η Σπάρτη ήταν η ομάδα που κατόρθωσε να ελέγξει από νωρίς το ρυθμό του αγώνα, με τους γηπεδούχους να… καραδοκούν για ξαφνικές αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Λακωνίας είχε, μάλιστα και την κλασσική ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 41ο λεπτό, όταν ο Ν. Αρσενίεβιτς με δυνατό σουτ είδε τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη και να καταλήγει άουτ. Αυτή ήταν και η κορυφαία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου και για τις δύο ομάδες. Καλή στιγμή για τον Κισσαμικό στο 30′ οταν μετά από κάθετη μπαλιά του Γκούμα, ο Κραβαρίτης βρίσκει την μπάλα και από κόντρα στον Μίλιτς αυτή κατέληξε άουτ.

Η υπεροχή της Σπάρτης… πληρώθηκε με γκολ υπέρ της μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ηλιόπουλο να γράφει με δυνατό σουτ το 0-1 και να δίνει άλλον… αέρα στους Λάκωνες. Στο 84′ ο Κισσαμικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μάντζη από τον Βελλίνη το οποίο προκάλεσε διαμαρτυρίες και ο Μίλιτς το μετέτρεψε σε γκολ γράφοντας το 1-1. Οι Λάκωνες κάνουν λόγο για πέναλτι εφεύρεση… Ακολούθησε στο 86 η αποβολή του Οικονομόπουλου για χτύπημα εκτός φάσης και στο 88 ο Κισσαμικός γύρισε το ματς με γκολ του Μπαντζη γράφοντας το τελικό 2-1. Νέες διαμαρτυρίες από τους Σπαρτιάτες και αποβολή του Μπουντόπουλου, καθώς η διαιτησία ήταν αυτή που καθόρισε την ήττα τους.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Βλάχος (72′ Θέος), Μαρτίνεθ (62′ Τιάγκο), Κίκε (46′ Μάντζης), Μίλιτς.

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος (75′ Βελλίνης), Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς (71′ Μπουντόπουλος), Αναστασάκος.

Exit mobile version