Βροχή…ανακοινώσεων από Πανηλειακό

Με δυο ανακοινώσεις απάντησε η ΠΑΕ Πανηλειακός αναφορικά με τα όσα υποστήριξε ο Μουράτ Σεροπιάν μετά την ολοκλήρωση της μεταξύ τους αναμέτρησης 1-1, στα Περιβόλια.

Η χθεσινή (03/02) δήλωση του τεχνικού των «μπλε» ότι «τα παιχνίδια κρίνονται εντός αγωνιστικού χώρου» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον Πύργο.

Όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ Πανηλειακός πήρε άμεσα θέση, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ανταποδίδουν τα πυρά προς το πρόσωπο του προπονητή της κρητικής ομάδας, με την εξής ανακοίνωση: «Μετά (και) τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του ΑΟ Χανιά”Sir Murat” Σεροπιάν, μετά το σημερινό ματς, έχουμε να πούμε τα εξής:
Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει το σημερινό ματς, αυτή ήταν ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ! Δεν τηρήθηκε το fair play ούτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο (όπου προήλθε η ισοφάριση του ΑΟΧ), ούτε κι έξω από αυτόν, “Sir Murat” Σεροπιάν… Και κλείνοντας: “Sir Murat” Σεροπιάν, τον κόκορα τον …τρώνε, και δεν τον …κάνουν στα γήπεδα! Θα σε δούμε (ξανά) στο πλοίο (θα είμαστε από την πλευρά της θάλασσας)…».

Ωστόσο αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ΠΑΕ της πυργιώτικης ομάδας εξέδωσε και δεύτερη καυστική ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος».

Αναλυτικά η δεύτερη κατά σειρά ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανηλειακός: «Βλέποντας και το βίντεο του αγώνα με τις επίμαχες φάσεις, κι έχοντας απόλυτα ξεκάθαρη και ψύχραιμη εικόνα, σύμφωνα άλλωστε με όσα έγιναν στο γήπεδο, πρέπει να τονιστούν τα εξής. Η ομάδα μας έχει δεχτεί γκολ (της ισοφάρισης, οπότε υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος…) με τον σκόρερ των γηπεδούχων να είναι σε θέση οφ – σάιντ! Και με τη φάση να έχει ξεκινήσει από ένα ελεύθερο, που ο διαιτητής το φέρνει αλλού, αντί της κανονικής θέσης του, πολλά μέτρα μακριά (περίπου στο σημείο του κόρνερ), και συγκεκριμένα έξω από την περιοχή μας, σε θέση βολής για τους αντιπάλους! Και το οποίο μάλιστα εκτελείται χωρίς τη συμμετοχή παίκτη μας (!), αλλά από τους αντιπάλους μόνους τους. Αυτά, και τίποτα άλλο…».

Exit mobile version