ΑΕ Σπάρτη: Η πόλη και η Λακωνία στηρίζουν Δ. Γιαννακόπουλο

Ο Δήμος Σπάρτης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο εμπορικός σύλλογος και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης και του νομού Λακωνίας δηλώνουν την στήριξη τους στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ευελπιστούν στην ανάκληση της απόφασης του να αποχωρήσει από την ΑΕ Σπάρτη.

Κοινή συνισταμένη όλων είναι πως η πόλη και η ομάδα χρειάζονται τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πως θα πρέπει άπαντες να συστρατευτούν στο πλευρό του και όλοι μαζί μια γροθιά να υλοποιήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του και το όραμα που ανέλυσε πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ηγεσία της ΑΕ Σπάρτη, υπήρξε παρέμβαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος απηύθυνε προσωπικό κάλεσμα στον ισχυρό άνδρα της Σπάρτης να ανακαλέσει την απόφασή του.
Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕ Σπάρτης, αν μη τι άλλο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον αθλητισμό της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηριχθούν από όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού, καθώς μέσα από την παρουσία της ΑΕΣ, μόνο κέρδη υπάρχουν για την ανάπτυξη της Σπάρτης, της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Αν επιμείνει στην απόφαση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς εκτός της ανάπτυξης, το Λακωνικό ποδόσφαιρο βρήκε έναν σοβαρό “πρεσβευτή” στις υψηλές εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμπαρίσταται στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕ Σπάρτης και καλεί τον Λακωνικό κόσμο να αγκαλιάσει την ομάδα, ενώ παράλληλα θέλω να καλέσω σε προσωπικό επίπεδο το φίλο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακαλέσει την απόφαση του αυτή».

«Κανείς Σπαρτιάτης και καμία Σπαρτιάτισσα δεν ξεχνά την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου»

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα έγραψε τα εξής: «Είμαστε όλοι Λάκωνες, είμαστε όλοι Σπαρτιάτες και μαζί σήμερα θα δώσουμε το παρόν στο γήπεδο στον αγώνα Σπάρτη- Ολυμπιακός. Στην ομάδα της Σπάρτης πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια και δεν χωρούν προστριβές και διενέξεις. Κανείς Σπαρτιάτης και καμία Σπαρτιάτισσα δεν ξεχνά την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ομάδα και στην Σπάρτη». Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο της Σπάρτης με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βαγγέλη Βαλιώτη όπου συμμετείχαν Αρχές και φορείς της πόλης (Περιφέρεια, Εμπορικός Σύλλογος, ΟΕΒΕΛ, κ.α.) προκειμένου να γίνει αποτίμηση της κατάστασης και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις.

Exit mobile version