Ισοπαλία η Σπάρτη, έκκληση του κόσμου στον Γιαννακόπουλο να γυρίσει στην ομάδα!

Εντός έδρας απώλεια βαθμών για την ΑΕ Σπάρτης, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕΛ Καλλονής, σ’ ένα ματς συναισθηματικά φορτισμένο, με τους οπαδούς της ομάδας της Λακωνίας να ζητούν με πανό και συνθήματα απ’ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επιστρέψει στην ΠΑΕ.

Με τους οπαδούς της Σπάρτης να φωνάζουν ρυθμικά «Η Σπάρτη δεν πεθαίνει» ξεκίνησε το ματς, ζητώντας απ’ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πανό να επιστρέψει, το πανό έγραψε: «Γιαννακόπουλε Θεέ, γύρνα στην ΠΑΕ…».

Η Σπάρτη διατήρησε στο πρώτο ημίωρο την υπεροχή στο ματς και με τη συμπλήρωσή του πήρε και το προβάδισμα στο σκορ με τον Αναστασάκο να καρφώνει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Αρσενίεβιτς.

Εκεί, ακολούθησε νέο ξέσπασμα από την εξέδρα που φώναζε ρυθμικά το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως η Καλλονή, δέκα λεπτά αργότερα προκάλεσε τη… σιωπή των γηπεδούχων, φτάνοντας στην ιοφάριση με ωραίο γυριστό σουτ του Φράγκου, ίσως ένα από τα ωραιότερα γκολ μέχρι στιγμής στη φετινή Football League.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία της για το 2-1 η Σπάρτη την έχασε στο 48ο λεπτό, όταν σε κενή εστία ο Βελλίνης έκανε τσαφ και δεν κατόρθωσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής. Η ομάδα της Λακωνίας… βίωσε για μια ακόμη φορά και τη διαιτητική κόντρα καθώς στο 55ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης που δέχτηκε ο Καρτσαμπάς. Παρά την αριθμητική υπεροχή της Καλλονής, η Σπάρτη ήταν αυτή που πίεσε για το δεύτερο γκολ με τους παίκτες της να θέλουν διακαώς τη νίκη, όμως αυτή δεν ήρθε με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Πηγή φωτογραφίας: www.report24.gr.

Exit mobile version