Γκέλα στην Ελευσίνα για την Σπάρτη, λαχτάρα για Ταμπάκη

Απομακρύνεται από τη ζώνη της ανόδου στη Super League η ΑΕ Σπάρτη μετά την απώλεια βαθμών και το 1-1 στην Ελευσίνα με αντίπαλο τον ουραγό Πανελευσινιακό. Αυτός, μάλιστα ήταν και ο πρώτος βαθμός των γηπεδούχων στο φετινό πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές…

Το ματς στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Ταμπάκη, με τον άτυχο παίκτη του Πανελευσινιακού να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του, καθώς γύρισε η γλώσσα του στο 74ο λεπτό μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με παίκτη της Σπάρτης. Η άμεση και έγκαιρη παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου και των δύο ομάδων στάθηκε σωτήρια για τον Ταμπάκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος η ΑΕ Σπάρτη «αυτοκτόνησε» καθώς προηγήθηκε με τον Ηλιόπουλο στο 27ο λεπτό, ενώ διατήρησε το 0-1 στο 42′ ο γκολκίπερ της Μελισσάς, αποκρούοντας πέναλτι που εκτέλεσε ο Σιλιγαρδάκης για τους γηπεδούχους. Αυτό που δεν πέτυχε ο Σιλιγαρδάκης το πέτυχε ο Τσούπρος στο 50′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Μοναδική καλή στιγμή για την Σπάρτη να κάνει το 1-2, το βολ πλανέ του Βελλίνη στο 65ο λεπτό, με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γκόμες.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Γκόμες, Τσίγκρος, Παλαιολόγος (60′ Κοτσαρίδης), Τσούπρος, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Κασνέτσι, Σιλιγαρδάκης, Ρόκας (52′ Δημόπουλος), Ναούμ (46′ Μπρέμπος), Ταμπάκης.

ΣΠΑΡΤΗ: Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Παναγιώτου, Μπανούσης, Χάδιαρης, Αναστασόπουλος, Ν. Αρσενίεβιτς (61′ Φ. Αρσενίεβιτς), Βελλίνης, Ηλιόπουλος.

Exit mobile version