ΠΑΟΚ: Θεατής ο Στοχ…Μέσα ο Χούσεν

Από τις εξέδρες του γηπέδου Τούμπας θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ (05/02 19:30) ο Μίροσλαβ Στοχ λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Μάαρτεν Μάρτενς. Στον αντίποδα, πρώτη συμμετοχή του Ντάνι Χούσεν στην αποστολή.

Μπορεί ο 24χρονος Σλοβάκος να ζήτησε συγνώμη για την ανεκδιήγητη συμπεριφορά στο προηγούμενο ματς με τον Πλατανιά, όμως ο Χουμπ Στέφενς θέλησε να τον τιμωρήσει αφενός για να συνετιστεί αφετέρου προς παραδειγματισμό όλων.

Στο μεταξύ ο «Δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε μια και μοναδική προπόνηση ενόψει της κρητικής ομάδας, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με την μπάλα στα πόδια.

Μετά το τέλος της προπόνησης, γνωστοποίησε την αποστολή όπου συμπεριλαμβάνεται ο νεοαποκτηθείς Ντάνι Χούσεν, με την ελπίδα ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα εγκριθεί το πιστοποιητικό του. Αντίθετα ο Ολλανδός τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Μάρτενς, αφού λόγω ενοχλήσεων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προετοιμασία.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν

Exit mobile version