Νιώπας: Πουλήσαμε οικόπεδα για τον Αιγινιακό, αλλά…

«Έβραζε» ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Πιερίας για την απόφαση να ανέβουν 2+1 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και έκανε λόγο για λάθος ψηφοφορία των ομάδων της Football League.

Με δηλώσεις στο «Αθλητικό Metropolis» ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς είχαμε κάνει μια συζητήσαμε με πολλές ομάδες και των δύο ομίλων της Football League πριν τη σημερινή συνεδρίαση. Αφού ακούσαμε την πρόταση της Super League, είπαμε «όχι». Για να δεχτούμε κάτι τέτοιο θα έπρεπε τουλάχιστο η Super League να είχε δεσμευτεί ότι τα μισά λεφτά των τηλεοπτικών συμβολαίων των μικρότερων ομάδων της λίγκας, δηλαδή περίπου 400.000 ευρώ, να μοιραστούν στις ομάδες της Football League. Τα 20.000 που αναλογούν σε κάθε ομάδα της Football League, από το ποσό αυτό που ζητάμε, είναι για εμάς τα λεφτά που χρειαζόμαστε για να πάρουμε ασφαλιστική ενημερότητα. Πολλές ομάδες που αγωνίζονται στη Football League είναι πολύ πιο νοικοκυρεμένες από πολλές της Super League. Δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε στη μεγάλη κατηγορία. Δυστυχώς οι μικροί πήραν το μέρος των μεγάλων. Σήμερα η ομάδες της Football League έκαναν ένα τεράστιο λάθος και στήριξαν την πρόταση της Super League. Δεν υπάρχει περίπτωση ο τρίτος από τα μπαράζ της Football League να κερδίσει τον τρίτο από το τέλος της Super League».
«Δεδομένο αποτέλεσμα στο μπαράζ»
Για να καταλήξει ο Νιώπας: «Ας μας αφήσει ο κ Μώραλης να ανεβάσουμε τρεις ομάδα και θα του δηλώσουμε εμείς τις 400.000 ευρώ. Προφανώς και δεν έχει πλεονέκτημα η ομάδα της Football League, καθώς καλείται να ανταπεξέλθει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό αγώνων. Εκτός όμως από τους αγώνες θα κληθεί να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα των καρτών. Ας πέφτανε δύο και ας ανέβαιναν τρεις. Σήμερα ξαφνικά ο κ Παπαδόπουλος όπως και πολλοί ακόμα άλλαξαν θέση. Δεν μπορώ να πω δημοσίως το λόγο και καταλαβαίνετε το γιατί. Εμείς κάναμε την υπέρβαση τον Γενάρη για την ομάδα, πουλώντας ακόμα και οικόπεδα προκειμένου να ανεβάσουμε την ομάδα. Δεν μπορεί, λοιπόν, να μας λένε ότι θα ανέβουν δύο ομάδες τελικά. Ότι θα ανέβουν τρεις ομάδες είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Όπως έγινε και στον περσινό τελικό κυπέλλου. Και 100 φορές να έπαιξε ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα δε θα κέρδιζε ποτέ ο Αστέρας. Είναι δεδομένο το αποτέλεσμα του μπαράζ».
Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας ο Κώστας Νικολαϊδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμος και ο Καρλάο.

Exit mobile version