ΑΕ Σπάρτη: Ανακοίνωσε Λώττα, «διαζύγιο» με Φιλίπ

Στην απόκτηση του Άρη Λώττα προχώρησε η ΑΕ Σπάρτη ενώ παράλληλα γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φιλίπ Αρσενίεβιτς.

Η «Βασίλισσα» του Νότου ανακοίνωσε την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο, μετά τη συμφωνία με τον Άρη Λώττα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν φέτος στην ΑΕ Καραϊσκάκης με την οποία έφτασε τις 12 συμμετοχές ενώ σημείωσε δυο γκολ. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Φωστήρα, Λοκομοτίβ Μέζντρα, Κέρκυρα, Κόρινθο και Δωτιέα Αγιάς ενώ έχει συνεργαστεί και με τον Σωτήρη Αντωνίου σε Πανηλειακό και Καλλονή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Λώττα.
Ο έμπειρος επιθετικός βρέθηκε την Τετάρτη (11/1) στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Άρης Λώττας, που ξεκίνησε ήδη προπονήσεις με την ΑΕ Σπάρτη, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό έχοντας αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Λίγη ώρα νωρίτερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Ο Σέρβος δεν βρίσκονταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και μοιραία επήλθε το διαζύγιο.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Exit mobile version