«Χώρισαν» Βαζέχα και Καλλιθέα

Ο Κριστόφ Βαζέχα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Καλλιθέας, με τις σχέσεις των δύο πλευρών πάντως να μένουν πολύ καλές.

Μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, η διοίκηση του συλλόγου της Αττικής πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Πολωνό προπονητή. Όπως αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης, η απόφαση αυτή πάρθηκε για να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και δεν επιρρίπτονται ευθύνες στον Βαζέχα.

Ο τέως πια κόουτς της Καλλιθέας βρέθηκε στην Παιανία και αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, δηλώνοντας στη συνέχεια:

«Ευχαριστώ την Διοίκηση της Καλλιθέας για την ευκαιρία που μου έδωσε να ξεκινήσω ουσιαστικά την προπονητική μου καριέρα, για την άψογη συμπεριφορά και την συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους της Καλλιθέας για την υποστήριξη που μου έδειξαν. Εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι η Καλλιθέα έχει το υλικό και τις προϋποθέσεις για να επιτύχει τους στόχους της».

Exit mobile version