Επίσημα... ξανά στα πράσινα ο Κλωναρίδης

Επίσημα... ξανά στα πράσινα ο Κλωναρίδης

Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ και έτσι ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού, έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από το τριφύλλι και τη μεταγραφή του στη Λανς, απ' την οποία αποκτήθηκε τώρα ως δανεικός...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Μετά από έξι μήνες ο Βίκτωρ Κλωναρίδης φοράει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τη γαλλική ομάδα Λανς για τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις εάν θα παίξεις καλά κάπου ή όχι. Κάποιες φορές όλα πηγαίνουν καλά όταν νιώθεις αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές παρότι πιστεύεις ότι μπορείς να λάμψεις, δεν τα καταφέρνεις. Η αλήθεια είναι ότι στη Λανς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα. Αποφάσισα μαζί με τον προπονητή της Λανς ότι θα ήταν καλύτερο να πάω σε μια άλλη ομάδα για να παίξω περισσότερο. Από τη στιγμή που γνωρίζω τον Παναθηναϊκό, τους ανθρώπους του και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Πιστεύω πολύ στον νέο προπονητή και στον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας και θεωρώ ότι μπορούν να με βοηθήσουν να προοδεύσω και να αποδώσω στο μέγιστο βαθμό.

Στο τέλος του εξαμήνου θα δούμε τι θα γίνει, εάν θα παραμείνω. Γνωρίζω πολύ καλά τον κ. Κόλα αφού ήταν προπονητής μου στην Κ-20 της ΑΕΚ. Επίσης γνωρίζω άριστα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, με τον οποίο υπήρξα συμπαίκτης στην ΑΕΚ και ήταν σαν πατέρας για μένα. Ξέρω και για τον προπονητή ότι όπου δούλεψε έφτιαξε πολύ καλές ομάδες. Οπότε είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό ξανά γιατί θεωρώ ότι είναι το σωστό περιβάλλον για να αγωνιστώ σύμφωνα με τις ικανότητές μου»