Λευκή ισοπαλία σε μαύρο τερέν

Σε μια συνηθισμένη εικόνα για τα ελληνικά δρώμενα σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, Παναιτωλικός και Άρης μοιράστηκαν τον έναν βαθμό καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα 0-0, για την 23η αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα δυσκόλεψαν την προσπάθεια και των δυο, με το αγωνιστικό χώρο να θυμίζει περισσότερο λίμνη, παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι επιθετικές εξάρσεις ήταν ελάχιστες. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 32′ έπειτα από άστοχη κεφαλιά του Καμαρά. Ωστόσο 5 λεπτά αργότερα ούτε οι φιλοξενούμενοι δεν ευτύχησαν να προηγηθούν, όταν ο Μανιάς πάσαρε στον Μπακασέτα, αλλά εκείνος δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε σωστό χρόνο με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να πηγαίνουν με το 0 στα αποδυτήρια.

Όσο περνούσε η ώρα τόση η βροχή δυνάμωνε, με την εικόνα του τερέν να μοιάζει πραγματικά με γήπεδο πόλο. Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη ο Παναιτωλικός κρατούσε (όσο ήταν εφικτό) την κατοχή, δημιούργησε φάσεις μπροστά από την εστία του Διούδη, με την πίεση να είναι ασφυκτική. Στο μεταξύ ο Άρης προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να μη δεχθεί τέρμα και ευτυχώς για εκείνον, τα κατάφερε.

Ο μοναδικός που ξεχώρισε από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν ο πορτιέρο της ομάδας, Διούδης, καθώς ήταν παρών σε όλες τις φάσεις. Αρχικά στο 53′ απέκρουσε προ του Καμαρά , ενώ στο 57′ ο Μπικέ έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 72′ ήταν η σειρά του Μπόγιοβιτς να χριστεί μοιραίος, αφού ούτε εκείνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης έχασε εκ νέου ευκαιρία, καθώς στο 80′ έκανε το δυνατό σουτ με τον Γιαννίτση να απομακρύνει πάνω στην γραμμή. Στο 82′ η κεφαλιά του Κούσα πέρασε άουτ, με την τελευταία καλή στιγμή να καταγράφεται στο 84′ ύστερα από το άψογο σουτ του Νταλμά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια.

Συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, (91′ Μαρτίνες), Μπικέ, Ανέν, Ζούνιορ, Σφακιανάκης (78′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης (68′ Νταλμά), Καμαρά, Θεοδωρίσης, Μπόγιοβιτς

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης (45′ Νταμαρλής), Βανγκελί, Πουλίδο, Τσιάρας, Γ. Παπαδόπουλος (75′ Σουνάς), Μπακασέτας (94′ Αγγελούδης), Τσουμάνης, Μανιάς

Exit mobile version