Δόξα Δράμας: Έκανε πίσω ο Τζαναβάρας!

Απρόσμενο «ναυάγιο» στους «Μαυραετούς» με τον έμπειρο τεχνικό, που την τελευταία στιγμή ευχαρίστησε ευγενικά, αρνούμενος να υπογράψει για να παραμείνει μόνιμα στην Κόρινθο για προσωπικό λόγο.

Προ ενός δυσάρεστου απροόπτου βρέθηκαν την Παρασκευή οι επιτελείς της Δόξας Δράμας, αφού άλλαξαν άρδην δεδομένα και σχεδιασμός. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, την ύστατη ώρα και ενώ οι δυο πλευρές φαίνονταν να έχουν σχεδόν συμφωνήσει προφορικά, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έκανε πίσω και δεν επιστρέφει τελικά στους «Μαυραετούς». Στροφή 180 μοιρών λοιπόν στους Μακεδόνες, επιβεβαιώνοντας τη ρήση ότι όσο δεν «πέφτουν» υπογραφές δεν είναι ποτέ και τίποτα δεδομένο.

Ο Κορίνθιος τεχνικός ευχαρίστησε ευγενικά τη διοίκηση του Σταύρου Δαϊλάκη, τονίζοντας ότι λόγω ενός προσωπικού ζητήματος έπρεπε να μείνει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, χωρίς να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την ξαφνική άρνηση και το απρόσμενο «ναυάγιο».

Πλέον, η διοίκηση της Δόξας ξεκινά από μηδενική βάση την αναζήτηση προπονητή και στρέφεται σε εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να έχει διαρρεύσει ακόμα κάποιο όνομα. Τις επόμενες ώρες οι εξελίξεις θα «τρέξουν» ραγδαία, καθώς εκκρεμεί και η μεταγραφική ενίσχυση των Δραμινών, που δεν έχει ολοκληρωθεί…

Exit mobile version