Πανηλειακός: Δωρεάν είσοδος σε ευπαθείς ομάδες

Το ερχόμενο Σάββατο ο Πανηλειακός φιλοξενεί τον Φωκικό (08/02 15:00) και όπως είναι φυσικό θέλει τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό του. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ως ένδειξη αλληλεγγύης, φρόντισαν να προσφέρουν ακόμα μια φορά δωρεάν εισιτήρια στις ευπαθείς ομάδες.

Για άλλη μια φορά η πυργιώτικη ομάδα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και ενόψει Φωκικού ανοίγει τις θύρες της σε ανέργους, πολύτεκνους και απόρους. Ωστόσο υπάρχει και το εισιτήριο των 5 ευρώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, όπου λόγω της βεβαρημένης οικονομικής κατάστασης δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή.

Αναλυτικά οι ώρες και τα σημεία παραλαβής των εισιτηρίων:

«Το εισιτήριο των 5 ευρώ, μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή που θα διευκολυνθεί την προσέλευση ακόμα περισσότερων φιλάθλων. Αυτά θα είναι στη Θύρα “8”.
Ενώ εισιτήρια των 10 ευρώ θα είναι στις Θύρες “3”,”5″και “9”.

Στο μεταξύ φθηνά εισιτήρια είναι διαθέσιμα και για τη Θύρα “10” των νεαρών οργανωμένων φίλων της ομάδας. Αυτά τα εισιτήρια της συγκεκριμένης Θύρας πάντως, διακινούνται σε πλήρη συνεργασία της ΠΑΕ με το Σύλλογο Φίλων, και διατίθενται κυρίως έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα, κι όχι από τα εκδοτήρια.

Στη Θύρα “4” (επισήμων) που ως γνωστόν έχει την ονομασία «Σάκης Σταυρόπουλος», προσέρχονται κυρίως οι, κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης Θύρας, προσκεκλημένοι, τυχόν επίσημοι, στελέχη της διοίκησης και της αποστολής της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας, άλλα παρόμοια πρόσωπα (με επιλογή της ΠΑΕ) κτλ. Όπως είναι γνωστό για τη Θύρα αυτή εκδίδεται και περιορισμένος αριθμός απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται στα 20 ευρώ (αναπροσαρμογή από τα 15 που είχαν πρότινος για τη Θύρα αυτή τα μεμονωμένα εισιτήρια).

ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Την κοινωνική πολιτική που ξεκίνησε πριν 15 μέρες η ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ συνεχίζει και σε αυτό τον εντός έδρας αγώνα με το Φωκικό που θα γίνει το Σάββατο και ώρα 3:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου. Η κοινωνική αυτή προσφορά είναι για τους ανέργους, τους πολύτεκνους και άπορους που θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ στην οδό Κολοκοτρώνη 1 (Πύργος, 4ος όροφος) πριν από τον αγώνα με το Φωκικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται καθημερινά έως και την Παρασκευή από τις 10:00 – 15:00.

Ισχύει ήδη το μέτρο αυτό για όλους όσους έχουν ήδη έρθει στα γραφεία της ομάδας έως τώρα (από τον προηγούμενο αγώνα) και δεν χρειάζεται να ξανά περάσουν αυτοί. Η προβλεπόμενη κερκίδα για τους συγκεκριμένους φιλάθλους είναι η ΘΥΡΑ 8. Στη Θύρα “8” θα γίνει από αυτό το ματς και η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας των 100 ευρώ (που μέχρι πρότινος γινόταν στη Θύρα “9”)».

Exit mobile version