Περίπατος στα Ψαχνά

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ο Ηρακλής Ψαχνών «καθάρισε» εύκολα 4-0 και το Βύζαντα Μεγάρων, παραμένοντας μόνος στη δεύτερη θέση (με ένα παιχνίδι περισσότερο).

Ακάθεκτη συνεχίζει η ομάδα της Εύβοιας, η οποία κατάφερε να πετύχει την 7η νίκη της σε συνολικά 9 παιχνίδια εντός έδρας. Σε ένα εύκολο απόγευμα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερη αντίσταση από τους Μεγαρείς και δίκαια ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης.

Με καθυστέρηση 34 λεπτών ξεκίνησε ο χορός των γκολ για τους γηπεδούχους. Έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Μούζου, η μπάλα βρήκε τον Μπουμάλ ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Μάλιστα 5 λεπτά αργότερα εκμεταλλευόμενος νέο λάθος του πορτιέρο των φιλοξενούμενων, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του γράφοντας το 2-0.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής με το γκάζι πατημένο πέτυχε ακόμα δυο τέρματα, σε αντίθεση με την μεγαρίτικη ομάδα που αδυνατούσε να ακολουθήσει το ρυθμό.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αθηναϊκής ομάδας για κάτι καλύτερο, στο 64′ ο Τσιμότζι με σουτ έδωσε τη χαριστική βολή σημειώνοντας το 3-0. Στη συνέχεια το χρίσμα των σκόρερ πήρε και ο Τσούτσης όπου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Καλαϊτζίδης, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι (76′ Β. Πατσατζόγλου), Τσούτσης, Στάγιτς (59′ Ντελέκος), Μπουμάλ (72′ Ντινιωτάκης), Σταματής

Βύζας Μεγάρων (Βαγγέλης Γούτης): Μούζος, Δελάρδας, Παπαδημητρίου, Τσακιράκης, Κοντούλης, Μπελέρης, Ζάρκος, Μιχαλόπουλος, Μιχαλόπουλος, Νικολέτος (68′ Κλαπής), Λέκκας, Μεντί

Exit mobile version