ΑΟΧ: Η προπόνηση του Σαββάτου

Στο γήπεδο της Αβύθου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία του ΑΟΧ , οπού την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο (09/02 15:00). Παράλληλα η πρώτη συμμετοχή στην αποστολή για τον Μαραγκουδάκη.

Ο τεχνικός των «μπλε» στην τελευταία προπόνηση (08/02) ενόψει Παναιγιάλειου, είδε πανέτοιμους και τους 18 ποδοσφαιριστές του. Η προετοιμασία έλαβε χώρα στο γήπεδο της Αβύθου (φυσικός χλοοτάπητας), ύστερα από παραχώρηση της ομάδας του Αιγίου για τη μεταξύ τους «μάχη».

Στο μεταξύ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Μάρκος Μαραγκουδάκης, όπου μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο Σεροπιάν.

Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά, τα πάντα είναι αμφίρροπα και όπως είναι φυσικό οι Κρητικοί θέλουν να αποδράσουν με το διπλό, όπου σε μεγάλο βαθμό θα τους εξασφαλίσει μια σίγουρη θέση στην τετράδα. Σε καμία περίπτωση δε θέλουν να χάσουν και άλλο πολύτιμο έδαφος, έπειτα από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, το οποίο δεν τους έχει στοιχίσει ακόμα αλλά σαφώς τους έχει προβληματίσει για τη δύσκολη συνέχεια.

Exit mobile version