Παναχαϊκή: Ανακοίνωση κατά πάντων

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης Ολυμπιακού Βόλου – Παναχαϊκής, η ΠΑΕ της αχαϊκής ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατακεραυνώνει άπαντες.

Αρχικά τα βάζει με τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη ενώ κατακρίνει και την επιλογή του OTE tv να μεταδώσει άλλο ματς, αδιάφορου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Εν τω μεταξύ από το στόχαστρο των «κοκκινόμαυρων» δεν γλίτωσε ούτε η διαιτησία όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, ευθύνεται για την ισοφάριση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Καταλάβαμε γιατί το παιχνίδι δεν το δείχνει η τηλεόραση.

Συγχαρητήρια κ. Καλογιάννη και κ. Παλομπαρίνι.

Το ντέρμπι Ηρακλή Ψαχνών – Βύζα μάγεψε τον κόσμο.

κ. Γκράνα, συγχαρητήρια αυτοί που διορθώνουν τα γραπτά σίγουρα έχουν μια θέση για εσάς στην SuperLeague. Το πάνθεον κάθε Κυριακή εμπλουτίζετε Κορδολαίμης στον Φωκικό , Κουλούδης στον Φωστήρα , Γκράνας με τον Παναιγιάλειο, Σελίμος στην Καλλιθέα , Ανούσος στα Χανιά και ο γνωστός πλέον Σέζος με τον Ηρακλή Ψαχνών και σήμερα πάλι τα φάουλ που κερδίζουν οι επιθετικοί της Παναχαϊκής γίνονται επιθετικά, κίτρινη στον Μπαλού ενώ η μπάλα έτρεχε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να υπάρχει τίποτα, αντί επιθετικού φάουλ και κίτρινη ,φάουλ από το οποίο γίνεται η ισοφάριση.

Αυτά είναι αρκετά για το πρώτο ημίχρονο».

Exit mobile version