Μανουέλ Ρόκα: «Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε»

Ο Μανουέλ Ρόκα εμφανώς απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας, άσκησε σκληρή κριτική στους ποδοσφαιριστές του, σχολιάζοντας ότι «ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε» στον αγωνιστικό χωρό.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έκανε λόγο για έλλειψη ομαδικής δουλειάς, πειθαρχίας, μυαλού και οργανωμένου πλάνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1 του Ολυμπιακού Βόλου και Παναχαϊκής: «Ίσως το πιο άσχημο παιχνίδι που έχω δει από την ομάδα μας. Μπορώ να πω πολλές δικαιολογίες, ότι ήταν ντέρμπι, ότι φάγαμε γκολ χωρίς να δεχτούμε ευκαιρία, ο διαιτητής στο τέλος δεν μας έδωσε πέναλτι. Αλλά εγώ ως προπονητής σήμερα νιώθω ότι δεν έχω κάνει τίποτα με την ομάδα. Χωρίς τη δουλειά, οι παίκτες μόνοι τους δεν μπορούν να παίξουν. Αν ένας παίκτης ξεφύγει όπως σήμερα, αυτό δεν είναι καθόλου ομάδα. Το μυαλό του δεν ήταν σήμερα να βοηθήσει την ομάδα. Όλα αυτά για να καταλάβουμε όλοι πόσο σημαντική είναι η ομαδική δουλειά.

Κανένας δεν μπορεί να πει ότι έχουμε παιχταράδες και πρέπει να βγούμε. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, μυαλό, πλάνο στην ομάδα. Μόνο μία φορά κάναμε σήμερα αυτό που δουλεύουμε, με τον Κατσιαρό, Μπρέσκα και Γκούρμα και βάλαμε ένα γκολ. Και μετά ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε.

Σήμερα δεν υπήρχε ομάδα, υπήρχαν οι παίκτες που έκαναν ό,τι ήθελαν. Δεν είχαμε την οργάνωση όπως σε άλλα παιχνίδια. Είδα μέσα στο παιχνίδι πολλές καλές φάσεις στο κέντρο, αλλά αν δεν έχουμε αλλαγή στα πλάγια, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε. Σήμερα κάνουμε κριτική στους παίκτες μου, αλλά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική για να ξαναβρούμε αυτό που χάσαμε τελευταία, το μυαλό, την αυτοπεποίθηση, την τακτική μας».

Για το λάθος στο γκολ της Παναχαϊκής είπε: «Σήμερα η Παναχαϊκή ήταν καλή ομάδα και δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς, είχαμε προβλήματα απέναντι σε μια ομάδα που σιγά σιγά ανέβηκε. Πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι όταν έχουμε την κυκλοφορία της μπάλας έξω από τη μεγάλη περιοχή».

Exit mobile version