Γιώργος Κούτσης: «Έπαιξε το ρόλο της η διαιτησία»

Ο Γιώργος Κούτσης άφησε αιχμές κατά της διαιτησίας όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του, στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φωκικό.

Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας επισήμανε ότι από τη στιγμή που επετεύχθη ο στόχος της παραμονής, οι βλέψεις για κάτι καλύτερο ανεβαίνουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου,μετά την ήττα 3-1 από τον Πανηλειακό: «Θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ανοιχτά και χωρίς να κλειστούμε, κι αυτό το κάναμε. Είμαστε σε όλο τον αγώνα αρκετά καλοί και ουσιαστικά ο Πανηλειακός δεν μας απείλησε με άλλον τρόπο εκτός από τις στημένες φάσεις, τελικά όμως δεχτήκαμε τρία γκολ από αυτές. Βρεθήκαμε πίσω με δυο γκολ διαφορά στο ημίχρονο, κάτι που δεν συμβάδιζε με τη μορφή του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πλήρη υπεροχή. Έχουμε μια δυσκολία στην επίτευξη γκολ, κι αυτό έχει φανεί και σε άλλα παιχνίδια μας, αλλά και σήμερα.
Πιστεύω πάντως ότι έπαιξε ρόλο και η διαιτησία που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο σήμερα. Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι υπάρχει πέναλτι υπέρ μας σε προσπάθεια του Ράντι, που δε δόθηκε. Για το πέναλτι που δόθηκε στον Πανηλειακό, δεν έχω άποψη γιατί ήμουν μακριά.

Στόχος μας σαν ομάδα φέτος ήταν η γρήγορη σωτηρία. Από τη στιγμή που αυτός επιτεύχθηκε, όταν είσαι κοντά στις προνομιούχες θέσεις, διεκδικείς και κάτι περισσότερο. Είναι λογικό αυτό. Ήδη προσπαθούσαμε, και συνεχίζουμε να προσπαθούμε, να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την κατάκτηση μιας τέτοιας θέσης».

Exit mobile version