Φιλόξενο το νησί των ανέμων για Πανελευσινιακό

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο το ματς να ήταν πραγματικό ντέρμπι, αλλά στο δεύτερο ο Πανελευσινιακός κυριάρχησε και επικράτησε 5-2 της Μυκόνου.

Μόλις στο 5′ η ομάδα της Ελευσίνας πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Κουσκουνά, αλλά έξι λεπτά μετά, έπειτα από κόρνερ του Βλαχόπουλου η μπάλα κόντραρε καταλήγοντας στα δίχτυα για την ισοφάριση των νησιωτών. Μάλιστα, ο Βλαχόπουλος στο 34′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους Κυκλαδίτες με κεφαλιά.

Πριν όμως λήξει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια χάρη στο πού όμορφο τέρμα του Δουκάκη. Το δεύτερο μέρος ανήκε μόνο στην ομάδα της Αττικής, με τον Ρούσεφ να κάνει το 3-2 στο 47′ με ωραία εκτέλεση φάουλ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κρόλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο σύνολο του Σπανού. Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δουκάκη στο 64′.

ΜΥΚΟΝΟΣ (Γούλας-Δάρας): Παλιούρας, Μύρτινας, Βαλαμούτης, Μπαλής, Ζουγανέλης, Καρπαθάκης, Γιογιός (75′ Θεοδώρου), Παππάς (60′ Κυπριτίδης), Μπάτσι, Βλαχόπουλος, Λαλαής (65′ Καρράς)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Κουμπαρούλης (70′ Παπαπαναγιώτου), Κοκκίνης, Στουρνάρας, Μιχελής, Κρολ, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (75′ Ουέλιγκντον), Δουκάκης (75′ Μαρής).

Exit mobile version