Ανυφαντάκης: «Ο στόχος κρίνεται από την ικανότητα και όχι τα θέλω»

Παρά την ήττα 3-2 από τον Αστέρα Μαγούλας ο Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Επισκοπή, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα στην προνομιούχα τετράδα.

Ωστόσο σχολίασε ότι μεγάλο ρόλο για τη μέχρι τώρα πορεία του ρεθυμνιώτικου συλλόγου, παίζει η διατήρηση της ταυτότητάς του, αφού απαρτίζεται από 19 Κρητικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη του πρωταθλήματος και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε απέναντί μας τα πάντα για τη σωτηρία του. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά και νομίζω πως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε, σύμφωνα με τα όσα έδειξαν στο γήπεδο. Σίγουρα θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτό το παιχνίδι και επειδή πιστεύω στις ικανότητες των παιδιών και της ομάδας, θεωρώ πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιος είναι ο στόχος της Επισκοπής: «Σίγουρα να είμαστε στις τέσσερις πρώτες ομάδες στο τέλος του πρωταθλήματος και να συνεχίσουμε στα πλέι οφ. Αυτό που καθορίζει τον στόχο είναι η ικανότητα και όχι τα θέλω».

Για το αν ήταν εξ’ αρχής αυτός ο στόχος: «Η Επισκοπή έχει βάθος και γενικότερο στόχο. Οι υποδομές μας είναι αυτές που στηρίζουν την ομάδα και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε χτίσει μια ομάδα που στο ρόστερ της έχει 19 παιδιά από την Κρήτη».

Exit mobile version