Μαγκαφίνης: «Είμαστε εδώ και θα τα καταφέρουμε»

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μίλησε για τα σημεία κλειδιά που έφεραν την πρώτη εντός έδρας νίκη για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης τόνισε ότι άπαντες στη Μαγούλα είναι αποφασισμένοι για τη σωτηρία και δεν είναι διατεθειμένοι να πετάξουν λευκή πετσέτα.

Στο μεταξύ ζήτησε δημόσια συγνώμη εκ μέρους των φιλάθλων, για τις μπάλες που εισέβαλαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που είχαν ως αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναστάτωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, με το 3-2 επί της Επισκοπής: «Στα πρώτα 25 λεπτά παίξαμε ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Είχαμε την ταχύτητα που θέλαμε από τα πλάγια, τον τρόπο να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Προηγηθήκαμε νωρίς αλλά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε σε μια κόντρα επίθεση και εκεί ήρθε η εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνεθ για να μας βάλει πάλι μπροστά στο σκορ πριν το ημίχρονο.

Φυσικά και αγχωθήκαμε αρκετά στα τελευταία λεπτά, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιότητα που ξέραμε πως μπορεί να επιστρέψει στο ματς. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως για τις μπάλες που έπεσαν μέσα στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά και φυσικά δεν ταιριάζουν με την προσπάθεια της ομάδας. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για αυτό και να πω ότι οι οπαδοί σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν σε κάποιες στιγμές ή να σε καταδικάσουν με κάποιες κινήσεις τους. Με αυτή τη νίκη μείναμε ζωντανοί και όσοι πιστεύουμε στη σωτηρία είμαστε εδώ, παίκτες και τεχνικό επιτελείο για να τα καταφέρουμε».

Exit mobile version