Καστοριά: Ο πρόεδρος Πεπελίδης και οι… Βραζιλιάνοι

Ανακοινώθηκε η νέα διοίκηση των «γουναράδων», με τους Μανώλη, Λίτσκα, Ηλιόπουλο να συνεχίζουν από την παλιά. Γενικός γραμματέας ο παλιός γνώριμος Νίκος Χαρίσης, είσοδος δυο Βραζιλιάνων στο σχήμα.

Ημέρα εξελίξεων ήταν η Τρίτη για την Καστοριά, αφού ανακοινώθηκε η πλήρης σύνθεση της νέας διοίκησης. Πρόεδρος ανέλαβε όπως αναμενόταν ο Νίκος Πεπελίδης, ενώ από την προηγούμενη διοίκηση παραμένει ο ταμίας Χρήστος Μανώλης (δεξιά στη φωτό, μαζί με τον Πεπελίδη), ο γενικός αρχηγός Διονύσης Λίτσκας και ο υπεύθυνος Τύπου, Ανδρέας Ηλιόπουλος. Στην ομάδα επιστρέφει ως γενικός γραμματέας ο άλλοτε γενικός αρχηγός, Νίκος Χαρίσης, ενώ στο σχήμα εισέρχονται και δυο Βραζιλιάνοι, συνεργάτες του Πεπελίδη στην εταιρεία μάνατζμεντ. Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο Λεάο Νίλτον Μάγια και το μέλος Κόστα Ντε Αλμέιδα Φερνάντο. Ως μέλη στη διοίκηση των Καστοριανών προστέθηκαν και οι Γιάννης Πεπελίδης, Τάσος Καμαριωτίδης, Σπύρος Καμαριωτίδης και Γρηγόρης Λιόντας.
Εξάλλου, ευφορία επικρατεί στην ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου για το «3Χ3» και το κυριακάτικο διπλό με τον Όλυμπο Κέρκυρας (2-0 με Αναγνωστόπουλο-Αλεξανδρίδη). Τη Δευτέρα ο Λέτσιος είχε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Πεπελίδη, ενώ δεν προχώρησε κάποια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Ντεμπούτο έκανε στο Ιόνιο ο Δημήτρης Λαζαρίδης, ενώ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Βελλίδης, τη στιγμή που επανέρχεται μετά από τέσσερα ματς ο Γανόλης (αμφίβολος είναι ο Κουρτίδης).

Exit mobile version