Αποχαιρέτησε ο Πέτρος Τσιγκούλης

Η εντός έδρα ήττα (2-0) από τον ΑΟ Τριγλίας έφερε την απόλυση του Τσιγκούλη από τον πάγκο του Αστέρα Βάρης.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής (09/02) ενημερώθηκε ότι δεν ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ωστόσο αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει το τεχνικό τιμ, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για την πορεία του συλλόγου στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά την αποχώρησή του: «Μετά από αυτή την εξέλιξη θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Αστέρα Βάρης, τη διοίκηση, τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Φαμέλη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Επόγλου, τον γυμναστή Κυριάκο Δαγγούλη, τον φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Μάντζιαρη, τον φροντιστή Θανάση Σιαμόπουλο και πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές.

Στο διάστημα της παρουσίας μου, η ομάδα σημείωσε σε είκοσι επίσημους αγώνες, εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Αποχωρώ και αφήνω τον Αστέρα εντός της προνομιούχου επτάδας, που χαρίζει την παραμονή στην κατηγορία. Εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια. Μακάρι ο επόμενος προπονητής να πάει την ομάδα ακόμη πιο καλά.»

Exit mobile version