ΑΕ Σπάρτη: Αυλαία με… Super League!

Με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία (4/06, 17:00 ΕΡΤ3) ολοκληρώνονται οι εντός έδρας υποχρεώσεις της «Βασίλισσας» για την φετινή Football League.

Απέναντι σε ομάδα της Super League θα βρεθεί αντιμέτωπη την Κυριακή η ΑΕ Σπάρτη. Οι Λάκωνες υποδέχονται την Λαμία, η οποία έχει εξασφαλίσει ήδη την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Η αποστολή της ΑΕ Σπάρτη μόνο εύκολη δεν θα είναι ωστόσο η «Βασίλισσα», με την βοήθεια του κόσμου της, αισιοδοξεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για την φετινή περίοδο.

Κυρίως όμως οι Σπαρτιάτες θέλουν να αντιδράσουν μετά την βαριά ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 6-1, την προηγούμενη αγωνιστική. Στην αποστολή βρίσκεται αυτή τη φορά και ο αρχηγός Ηλίας Αναστασάκος αλλά και ο Αναστασόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς, Οικονομόπουλος, Λώττας, Κορνέζος, Αναστασόπουλος, Χάδιαρης, Κατσίκης, Μπανούσης, Φράγκος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Αναστασάκος.

Exit mobile version