Σε τροχιά πλέι οφ η Καλλιθέα

Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για την Καλλιθέα όπου απέδρασε με το πολύτιμο διπλό από το «Θ.Ι Βαρδινογιάννης» με αντίπαλο την Επισκοπή στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Κρητικοί είχαν την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι την ουσία καταφέρνοντας να προηγηθούν στο 26ο λεπτό όταν από άψογη σέντρα του Μιχαλόπουλου ο Ρόχας με σουτ φωτοβολίδα σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και οι ευκαιρίες για ισοφάριση διαδέχθηκαν η μια την άλλη. Σε πρώτη φάση το σουτ που επιχείρησε ο Γκονζάλες τράνταξε το δοκάρι του Λυμπερόπουλου (33′) ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος, αλλά ο πορτιέρο των «κυανόλευκων» είπε όχι, αποκρούοντας εντυπωσιακά (40).

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, καθώς η κούραση είχε επηρεάσει κατά πολύ και τους δυο. Καταγράφηκαν ελάχιστες επιθετικές εξάρσεις μπροστά από τις δυο εστίες και το 1-0 έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι φωτιά για τη «μάχη« της τετράδας.

Η ομάδα του Ρεθύμνου μετά και το στραβοπάτημα στη Μαγούλα ηττήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι, χάνοντας σημαντικό έδαφος ενόψει της συνέχειας. Στο αντίπαλο δέος… έπειτα από πέντε αγωνιστικές τα χαμόγελα επανήλθαν στις τάξεις του αθηναϊκού συλλόγου, κάνοντας έτσι το αποφασιστικό βήμα για είσοδο στα μπαράζ

Συνθέσεις των ομάδων:

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης (61΄Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Φραντζεσκάκης (61΄Σουμπασάκης), Δελήμπασης, Γκονζάλες, Μπρατσιάνι, Γιακουμάκης (72΄Χρυσοστόμου), Δρακάκης

Καλλιθέα (Σίνισα Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Καλαμιώτης, Μπριλάκης, Ποζίδης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (86΄Καραλής), Πούλγκα, Μιχαλόπουλος (82΄Μαουαγιέ), Ρόχας, Χαϊκάλης.

Exit mobile version