Φερνάντο Σάντος: «Η Μπενφίκα το φαβορί»

Ο Φερνάντο Σάντος στα πλαίσια σεμιναρίου στη γενέτειρα χώρα του μίλησε για όλα… Υποστήριξε ότι η Μπενφίκα προηγείται έναντι του ΠΑΟΚ και θεωρητικά είναι το φαβορί.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις δυσκολίες με τις οποίες θα έρθουν αντιμέτωπες οι ευρωπαϊκές ομάδες ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Σε κανονικές συνθήκες, η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά χρειάζεται προσοχή. Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατότητες σαν ομάδα κι αν η Μπενφίκα τον θεωρήσει εύκολο αντίπαλο, θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα δύσκολο. Η έδρα του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολη, έχει πολύ ενεργούς θεατές. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα είναι πολύ δύσκολο για την Μπενφίκα…

«Λογιστικά αν το δούμε, ειδικά για τις ομάδες της Ευρώπης, θα υπάρξουν δυσκολίες, όπως είναι η αλλαγή κλίματος και τα μακρινά ταξίδια. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τελικές φάσεις να κάνουμε τέτοια ταξίδια».

Τέλος εξέφρασε την άποψη σχετικά με τα επικρατέστερα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Αν θα έπρεπε να επιλέξω δύο ή τρία φαβορί, θα έλεγα Γερμανία, Ισπανία, Βραζιλία και πιθανώς η Αργεντινή. Μετά υπάρχουν μια σειρά από ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας που είναι κοντά και μπορούν να στοχεύσουν σε ένα ιστορικό επίτευγμα».

Exit mobile version