ΑΕΚ άλλης… κατηγορίας, διέλυσε με 8-1 το Περιστέρι

Το ότι είναι πολλές ταχύτητες πιο πάνω από τις άλλες ομάδες της Γ’ Εθνικής απέδειξε για ακόμα μία φορά η ΑΕΚ, φτάνοντας στην πιο ευρεία φετινή της νίκη κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου.

Η «Ένωση» μπήκε σαν σίφουνας στο χορτάρι του ΟΑΚΑ και μόλις το 7′ πήρε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Μπρέσεβιτς, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2-0 τέσσερα λεπτά μετά.

Ο Πλατέλλας στο 26′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Ντακόλ στο 38′ έκανε το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι παίκτες του Δέλλα όμως δεν έμειναν εκεί και σημείιωσαν άλλα τόσα στο δεύτερο μέρος. Το 5-0 έγινε από τον Πόποβιτς στο 51′ και ο Πλατέλλας στο 56′ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 6-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπέλης σκοραρε το γκολ της τιμής για το Περιστέρι.

Τα δύο τελευταία γκολ των «κιτρινόμαυρων» μπήκαν σε διάστημα δύο λεπτών. Ο Ντακόλ στο 73′ έκανε το 7-1 και ο Πλατέλλας στο 75′ σημειώνοντας χατ τρικ διαμόρφωσε το τελικό 8-1 στο Μαρούσι.

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Πεταυράκης, Ρόβας, Γεωργέας (65′ Σταθάκης), Τσουκαλάς, Κορδέρο (79′ Τσεβάς), Ανάκογλου, Πλατέλλας, Πόποβιτς, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (73′ Γροντής)

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάπρατζης): Τικταπανίδης (76′ Κέμπας), Πλέστης (54′ Ηλιάδης), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Χέλμης, Μπόσιος, Πλέστης, Συράκος (81′ Τσαβαλιάς), Μπέλης, Χρόνης.

Exit mobile version