Εύκολα η Παναχαϊκή… κοιτάζει πλέι οφ

Στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος η Παναχαϊκή πέρασε τα διαπιστευτήρια επικρατώντας 2-1 του Πανηλειακού, στο ντέρμπι της Πελοποννήσου για την 20η αγωνιστική της Football League.

Ο αγώνας μπήκε με το αριστερό για τους φιλοξενούμενους καθώς από το 7ο λεπτό αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο έπειτα από την αποβολή του Φλίγκου για αψιμαχία με τον Πάτο. Στο 43΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου ο Βοσκόπουλος με προβολή έβαλε μπροστά την ομάδα του Πύργου, γράφοντας το 1-0. Η απάντηση από πλευράς Αχαιών ήταν γρήγορη και το πλασέ του Κοντογουλίδη έστειλε ισόπαλες τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις καθώς αμφότεροι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η Παναχαϊκή χάρη στην ποιότητα της «καθάρισε» το ματς. Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βιγιαφάνε με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι «κοκκινόμαυροι» μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισαν έξαλλα το τρίποντο, το οποίο τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα. Στο αντίπαλο δέος τα συναισθήματα δεν είναι και τα καλύτερα καθώς με αυτή την ήττα βυθίστηκαν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο δεν υπάρχουν φόβοι για υποβιβασμό αφού το 1-0 του Αχαρναϊκού επί του Αστέρα Μαγούλας έβαλε σε τάξη το νότιο όμιλο. Στις έξι εναπομείναντες αγωνιστικές πρέπει να γίνουν πράγματα και θαύματα για να πέσει η ομάδα του Πύργου.

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Χιντζίδης, Κιάσσος, Κωστόπουλος, Βαγγελόπουλος, Φατιόν, Μπαλού (88΄ Φούφουλας), Βιγιαφάνε, Κοντογουλίδης (78΄ Αποστολόπουλος), Πάτο, Ντα Κόστα (46΄ Στεργίδης)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντελής): Πίτκας, Κοτσώνης, Καρασαλίδης, Λιόσης, Λαλίν (75΄ Αλτιπαρμακόφσκι), Κυριάκος, Φλίγκος (αποβλήθηκε στο 7΄), Λαμπρόπουλος, Βοσκόπουλος (69΄ Μπιτάνγκ), Ολίσε, Βανγκελή (82΄ Πόνσε).

Exit mobile version