Στο νοσοκομείο οι δυο μετά από το ροντέο…

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα Μεγάρων και της Γλυφάδας, οι οποίοι μετέτρεψαν σε ρινγκ το γήπεδο της Μαγούλας. Στο νοσοκομείο με διάσειση ο Άγγελος Νίκου, πρόβλημα και ο Ταμπάκης.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να «παλεύουν» σώμα με σώμα με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα. Την τιμητική τους είχαν τα ελληνό…γαλλικά, που αντάλλαξαν ο ένας με τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Αρκουμάνης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς έφτυσε τον Τσακιράκη πάνω στο μεταξύ τους διαπληκτισμό και εν συνεχεία αρνούνταν κατηγορηματικά να αποχωρήσει. Ο 33χρονος μέσος της Γλυφάδας περίμενε υπομονετικά στον πάγκο και τη στιγμή που οι ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια βρήκε την ευκαιρία να δώσει μπουνιά στον Τσακιράκη.

Όπως ήταν φυσικό τα αίματα άναψαν για τα καλά, δημιουργήθηκαν συμπλοκές ενώ παράλληλα έπεσαν και μερικές ψιλές… Μέσα στον πανικό κάποιος «έξυπνος» της εξέδρας πέταξε ένα μπουκάλι με νερό στον Άγγελο Νίκου, ο οποίος με τη σειρά του ανταπέδωσε δίνοντας γροθιά στον Ιωάννη Μαζιώτη. Αυτό έγινε αμέσως αντιληπτό από τον Αλέξανδρο Μαζιώτη και στην προσπάθεια να υποστηρίξει τον αδελφό του έριξε μπουνιά στον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Ο Νίκου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί καθησύχασαν το τεχνικό επιτελείο διαβεβαιώνοντας ότι η κατάστασή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Αφενός το τραύμα που δέχτηκε ήταν επιφανειακό αφετέρου η διάσειση ήταν ευτυχώς ελαφριάς μορφής. Στο μεταξύ το κατώφλι του νοσοκομείου πέρασε και ο συμπαίκτής του, Βασίλης Ταμπάκης, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο αυτί.

Exit mobile version