Σεροπιάν: «Συγνώμη»

Ο Μουράτ Σεροπιάν δε θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την εντός έδρας ήττα (1-0) από το Φωστήρα.

Επίσης ο προπονητής των «μπλε» ζήτησε συγνώμη από το φίλαθλο κόσμο των Χανίων, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα θα παλέψει σκληρά στους εναπομείναντες έξι τελικούς προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την ήττα. Χάσαμε ένα καθοριστικό παιχνίδι αλλά οφείλουμε να επανέλθουμε αρχής γενομένης από το ερχόμενο παιχνίδι με την Επισκοπή. Κάναμε μακράν τη χειρότερή μας εμφάνιση και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας. Ελπίζω ότι αυτή η ήττα θα μας αφυπνίσει γιατί έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς».

Το λόγο από πλευράς ποδοσφαιριστών πήρε ο Αλέξανδρος Παπατζίκος τονίζοντας τα εξής: «Χάσαμε δίκαια γιατί πολύ απλά δεν κάναμε αυτά που έκαναν οι αντίπαλοι μας, δηλαδή να σκοράρουμε. Πρώτοι εμείς στεναχωριόμαστε για αυτή την ήττα, γιατί ενώ έχουμε τη στήριξη τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή μας, δεν τους δικαιώσαμε. Καταλαβαίνουμε την πίκρα του κόσμου όμως πιστεύουμε ότι από το επόμενο παιχνίδι θα επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη τους. Πάντως η ήττα αυτή πρέπει να μας κάνει πιο σοφούς και να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Exit mobile version