Το ευχαριστώ του Μωυσιάδη

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μωυσιάδης αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και γέμισαν το γήπεδο του Μενιδίου. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν 1-0 του Αστέρα Μαγούλας και κλείδωσαν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τεχνικό και ποδοσφαιρικό επιτελείο για τον άθλο κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, ενώ υποσχέθηκε ότι οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν σε αυτό το ρυθμό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες του Αχαρναϊκού, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη της νίκης! Οι φίλαθλοι ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού κ. Γιώργος Μωυσιάδης, εκ μέρους όλης της Διοίκησης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρών στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας, αφού μετέτρεψαν τον αγώνα σε μια γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Επίσης ο κ. Μωυσιάδης συγχαίρει τους παίκτες αλλά και το προπονητικό team για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που θα συνεχίσουν να καταβάλουν».

Exit mobile version