Κυριάκος Μίχας: «Παλεύουμε…κίνητρο η νίκη»

Ο τεχνικός της Γλυφάδας, Κυριάκος Μίχας επισήμανε ότι το 3-1 κόντρα στο Βύζαντα θεωρείται νίκη γοήτρου και ψυχολογίας υποστηρίζοντας ότι η ομάδα θα παλέψει όλα τα εναπομείναντα ματς με κάθε σοβαρότητα.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα έκτροπα που εκτυλίχθηκαν στο ημίχρονο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, ενώ δεν έδωσε σαφή απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αρκουμάνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για αυτή τη νίκη ψυχολογίας και σημασίας που πετύχαμε. Είχαμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα με τα παιδιά, αλλά στο πρώτο 20λεπτο δεν μπήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε. Δεχθήκαμε γκολ από μια εκτέλεση σε στημένο. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και γυρίσαμε γρήγορα το ματς με αποτέλεσμα να πάρουμε τη νίκη».

Παλεύουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και για να δώσουμε στα παιδιά κάποιο κίνητρο και ευκαιρίες να δείξουν τις ικανότητες τους για τη συνέχεια της καριέρας τους. Εμείς κοιτάμε ανεξάρτητα από τον υποβιβασμό να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.

Σχετικά με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στην ανάπαυλα δήλωσε: «Νομίζω ότι σε ένα τέτοιο επίπεδο και στη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε τα νεύρα είναι τεντωμένα. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να ελέγχεις την έντασή σου και η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει. Πιστεύω πως ο διαιτητής και με τη συμβολή των δυο ομάδων ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως πήγε πολύ καλά και υπήρχε ηρεμία».

Σχετικά με το αν θα τιμωρήσουν τον Αρκουμάνη για την ενέργειά του σχολίασε: «Θα το συζητήσουμε πρώτα με την ομάδα και θα αποφασίσουμε μετά από 24 ώρες, που θα μας κάνουν να σκεφτούμε πιο ψύχραιμα».

Exit mobile version