Ο Ιμπραΐμοβιτς… έστειλε τον Μπαϊράμι

Με τις… ευχές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήρθε ο Εμίρ Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό.

Ο νέος επιθετικός των «πράσινων» διατηρεί εξαιρετική φιλική σχέση με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και τον προέτρεψε να δεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», υποστηρίζοντας πως πρόκειται για μεγάλο σύλλογο, ενώ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας κόουτς, όταν αγωνιζόταν στον Άγιαξ είχε από… κοντά τον Σουηδό φορ, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά… βήματα και σε πολλές συνεντεύξεις του ο Ιμπραΐμοβιτς έχει αναφερθεί στις συμβουλές που πήρε από τον Γιάννη Αναστασίου και τον βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό στην καριέρα του.

Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όταν είχε ξεκινήσει τις επαφές με τον Εμίρ Μπαϊράμι, ζήτησε από τον διεθνή επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να… μεσολαβήσει για να αποσπάσει τη θετική απάντηση του 25χρονου άσου. Έτσι, ο «Ίμπρα» επικοινώνησε με τον συμπαίκτη του στην Εθνική Σουηδίας και μεταξύ άλλων του τόνισε: «Μην το σκέφτεσαι καν. Να πας και θα γίνεις καλύτερος. Εξαιρετική χώρα, εξαιρετικός άνθρωπος ο Αναστασίου και μεγάλη ομάδα»!

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι όποιες αντιστάσεις είχε ο Εμίρ Μπαϊράμι πήγαν… περίπατο και μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να έχει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Exit mobile version