For ever…Ρούνεϊ

Παρά την κρίση που περνάει ο σύλλογος, οι σχέσεις μεταξύ Γουέιν Ρούνεϊ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν είναι και θα είναι ακλόνητες… Τουλάχιστον μέχρι το 2019!

Για του λόγου του αληθές οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Άγγλου σούπερ σταρ και για τα επόμενα 5,5 χρόνια δεν το κουνάει από το Νησί. Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι εβδομαδιαίες απολαβές του θα αγγίζουν το ποσό το 300.000 λιρών.

Μετά το επιτυχημένο «deal» αφού ευχαρίστησε τον Ντέιβιντ Μόγιες, το κανόνι της Γιουνάιτεντ δήλωσε τα εξής: «Ήταν γραφτό να μείνω για πάντα στη Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο θα έχω κλείσει μια δεκαετία και όλο αυτό το διάστημα έχω παίξει με παίκτες παγκόσμιας κλάσης και έχω κερδίσει όλα όσα ήθελα όταν υπέγραψα για πρώτη φορά. Τώρα πια έχω την ευκαιρία να μυήσω στην ομάδα και τους πιο νέους και να είμαι μέλος μιας ακόμα σπουδαίας φουρνιάς.

Οι οπαδοί ήταν πάντα μεγάλο κομμάτι του συλλόγου και με στηρίζουν από την πρώτη στιγμή που έκανα ντεμπούτο. Είμαι ευγνώμων προς όλους τους. Θέλω να ευχαριστώ τον Μόγιες για τη στήριξη που μου έδειξε. Είμαι βέβαιος πως αυτή είναι η αρχή ενός νέου πετυχημένου κεφαλαίου στην ιστορία της Γιουνάιτεντ».

Exit mobile version