Πυρσός Γρεβενών: Ηττα από Λευκάδια (1-2) και «διαζύγια»

Τέλος από την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη οι Κοτσαντίσογλου και Χαραλαμπίδης. Σκόρερ των πράσινων στο φιλικό ο Δούμας, οι Χατζόπουλος-Γιαουτζής για τη νικήτρια ομάδα της Ημαθίας.

Φιλική ήττα με 2-1 σε εντός έδρας τεστ με τα Λευκάδια γνώρισε ο Πυρσός Γρεβενών την Παρασκευή, την ώρα που αποχώρησαν από τους πράσινους οι νεαροί μέσοι, Άγγελος Κοτσαντίσογλου και Θοδωρής Χαραλαμπίδης. Το διαζύγιο ήρθε κατόπιν δικής τους επιθυμίας, αφού έδειξαν δυσαρεστημένοι που δεν είχαν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Όσο για το φιλικό, για την ομάδα του Νίκου Παπανώτα σκόραραν οι Χατζόπουλος (65΄ σουτ) και Γιαουτζής (85΄ φάουλ), ενώ για τα Γρεβενά είχε ισοφαρίσει στο 80΄ με κεφαλιά ο Δούμας. Από την ομάδα του Πέτρου Τσούκλη έλειψε ο τραυματίας Τζερεμές (μόνη απουσία για το εντός έδρας ματς του άλλου Σαββάτου με τον Καμπανιακό), ενώ προφυλάχθηκαν οι Γρ. Κοσμίδης, Μπόλος, Μπόζιαρης, Καραγιάννης, Ιωαννίδης. Για τα Λευκάδια δεν έπαιξαν οι τραυματίες Έξαρχος, Παπαδόπουλος, Ζαρογιάννης.
ΠΥΡΣΟΣ: Αλεξίου, Καραγκούνης, Θεοχαράκης, Αθανασιάδης, Κυριακίδης, Π. Κοσμίδης, Σκέντος, Δούμας, Γκέτσιος, Σικαλόπουλος, Ελευθερίου. Έπαιξαν και οι Κοτίτσα, Χερίδης, Βιτορίνο, Παντέρης.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Βόλτσης, Μπρέγκου, Πλικαδίτης, Μουρατίδης, Μ. Μισαηλίδης, Π. Μισαηλίδης, Κόλα, Γιαουτζής, Δημητριάδης, Λαμπριανίδης, Παρσόπουλος. Έπαιξαν και οι Κουκουράκης, Σπυρίδης, Καρατάσος, Αδαμίδης, Χατζόπουλος, Λιακόπουλος, Σιμηχανίδης.

Exit mobile version