«Εξάσφαιρος» ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου με Κορδελιό!

Πολυβόλο η ομάδα του Κιλκίς, κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 τον Οδυσσέα σε φιλικό την Παρασκευή. Νέο τεστ για τους κυανόλευκους του Μιχάλη Μαυρίδη το Σάββατο με τον Μακεδονικό.

Με το εντυπωσιακό 6-0 επικράτησε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στο εντός έδρας φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού την Παρασκευή! Για την ομάδα του Κυριάκου Αβραμίδη δυο γκολ πέτυχε ο Χασάνογλου και από ένα οι Γραικός, Χαραλαμπίδης, Πεχλιβάνης, Μιλκούδης. Για τους Κιλκισιώτες δεν αγωνίστηκαν οι Καλογεράκης, Παλιάτσιος, Σπάσιτς, Σακκάς. Στην αντίπερα όχθη, ο Μιχάλης Μαυρίδης για τους κυανόλευκους παρέταξε αρκετές «ρεζέρβες», αφού το Σάββατο θα δοθεί νέο τεστ για τους υπόλοιπους παίκτες, με τον Μακεδονικό, στις 15:00 επίσης εκτός. Για τον Οδυσσέα τραυματίες είναι οι Κομνηνάκης (βαρύ διάστρεμμα), Σταφυλίδης (προσαγωγός), Μανώλη και Θεοδωρίδης, με τους δυο πρώτους να χάνουν πιθανότατα το εκτός έδρας ματς του άλλου Σαββάτου με τον Κάστορα και τους δυο τελευταίους να προλαβαίνουν οριακά.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γκορτζής, Μιλκούδης, Αλμπάνης, Χασάνογλου, Πανανός, Καλαποδόπουλος, Γιαννουπλάκης, Γραικός, Χαραλαμπίδης, Κοντσίδης, Καρπούζης. Έπαιξαν και οι Μήνου, Μήτσικας, Γκέλινος, Κέβιν, Πεχλιβάνης, Αποστολάς.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Αθανασίου, Χαριζάνης, Βασιλείου, Θαλασσινός, Τσουτσούδης, Κ. Βιλανάκης, Κουτσίδης, Παναγιωτίδης, Γιαννιώτης, Φαρμάκης, Καραχαλίδης (δεν έγινε αλλαγή).

Exit mobile version